PxPixel

ESTATE OF CELIA THAXTER HUBBARD

August 1, 2014 12:00 PM EST

View Only Auction

278 Lots



3: STEIFF DUCK PULL TOY;

Estimate: $300 - $500

Sold: $300



6: SHIP DIORAMA WITH SCENIC BACKDROP;

Estimate: $500 - $700

Sold: $1,200

7: PAINTED WOOD SAILBOAT WHIRLY GIG;

Estimate: $300 - $400

Sold: $1,000

8: PAINTED WOOD PANEL, "GOD IS LOVE";

Estimate: $100 - $200

Sold: $50

9: TWO PAINTED WOOD SIGNS, 19th/20th century;

Estimate: $200 - $400

Sold: $500



12: PAINTED CHALKWARE POODLE;

Estimate: $200 - $400

Sold: $125

13: CANVAS OVER WOOD SLAT GOOSE DECOY;

Estimate: $500 - $700

Sold: $1,200








21: AMERICAN RED PAINTED PEWTER HUTCH;

Estimate: $1,000 - $1,500

Sold: $500

22: FEDERAL INLAID MAHOGANY GAMES TABLE;

Estimate: $400 - $600

Sold: $0

23: AMERICAN RED PAINTED PINE CABINET;

Estimate: $300 - $500

Sold: $0


25: FEDERAL BIRCH SPIDER LEG CANDLE STAND;

Estimate: $100 - $200

Sold: $175



28: PINE STEP BACK CUPBOARD;

Estimate: $400 - $600

Sold: $500

29: FEDERAL MAHOGANY SEWING STAND, ca. 1800;

Estimate: $400 - $600

Sold: $900

30: SHEET IRON BANNER WEATHERVANE, 19th century;

Estimate: $800 - $1,200

Sold: $1,100





35: BLUE PAINTED WOOD BUTTER CHURN;

Estimate: $100 - $200

Sold: $300

36: THREE PAINTED GAME WHEELS;

Estimate: $200 - $300

Sold: $400



39: FEDERAL INLAID CHERRY SLANT FRONT DESK;

Estimate: $200 - $400

Sold: $450





44: STACK OF FOUR GREEN PAINTED PANTRY BOXES;

Estimate: $200 - $400

Sold: $450

45: STACK OF EIGHT BLUE PAINTED PANTRY BOXES;

Estimate: $300 - $500

Sold: $1,300


47: FRAMED MASONIC NEEDLEWORK;

Estimate: $100 - $200

Sold: $250

48: CARVED WOOD HAT FORM;

Estimate: $200 - $400

Sold: $1,500

49: LOT CARVED WOOD BIRDS;

Estimate: $200 - $400

Sold: $650

50: LOT OF SIX ROUND AND OVAL PANTRY BOXES;

Estimate: $100 - $200

Sold: $450


52: FIVE PAINTED GAME BOARDS;

Estimate: $500 - $700

Sold: $2,300

53: TWO PAINTED GAME BOARDS;

Estimate: $300 - $500

Sold: $1,100

54: THREE PAINTED GAME BOARDS;

Estimate: $100 - $200

Sold: $450







  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grogan & Company

Location: Boston, MA, US

Phone: 617-720-2020

Payment

Accepted Forms of Payment: